Children of Morta'nın Kesin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tarih duyurusuna bir de fragman eşlik ediyor

Dead Mage tarafından geliştirilen ve yayıncılığını This War of Mine ve Frostpunk gibi oyunlardan tanıdığımız 11 bit studios'un üstlendiği Children of Morta'nın kesin çıkış tarihi açıklandı.

Buna göre oyunun PC versiyonu 3 Eylül 2019'da çıkacakken, PS4, Xbox One ve Switch sahipleri 15 Ekim 2019'a kadar beklemek durumunda olacaklar. Aşağıda çıkış tarihi bilgisine eşlik eden yepyeni fragmanı seyredebilirsiniz:

2014 yılında duyurulan Children of Morta, roguelike türünde bir aksiyon oyunu. Nesiller boyunca gizemli Morta Dağı’na muhafızlık etmiş Bergson ailesinin üyelerini yönetecek, çeşit çeşit yaratığa meydan okuyup karanlığın yayılmasına engel olmaya çalışacağız.


Oyunun Steam sayfasındaki açıklama şu şekilde:

Children of Mora'nın hikâyesi uzak topraklarda geçiyor ama bu hikâyede günlük yaşamımıza yakın bulacağımız temalar var. Hepimizin çok iyi bildiği ve bazen itiraf etmek istediğimizden daha çok değer verdiğimiz basit duyguları anlatan bir hikâye: sevgi ve umut, özlem ve belirsizlik, nihayetinde de en çok değer verdiklerimiz için hazır olduğumuz kayıp ve fedakârlıklar.

Kahramanlarla dolu sıra dışı bir aileyle birlikte bir maceraya çık. Yozlaşma toprağa yayılırken, Morta Dağı'nın muhafızları bu kadim kötülüğe karşı durmak zorundadır. Ama bu hikâyenin konusu... evreni kurtarmak değil. Bu hikâyenin konusu etraflarındaki dünya karanlık tarafından yutulurken birlikte ayakta duran cesur bir aile

Oyunun Türkçe dil desteğine sahip olacağını da hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum