Chris Pratt James Gunn'ın Guardians of the Galaxy'e Geri Dönmesinden Çok Mutlu

Yeni film kesinleşti, nasıl mutsuz olsun?

James Gunn ile Disney arasındaki kaos uzunca bir süre Hollywood'u meşgul etmişti. Gunn'ın geçmişte paylaştığı bazı şeyler yüzünden Disney tarafından kovulmasından sonra geçen süreçte çok fazla şey gelişti ama sonunda "mutlu son" gerçekleşti ve Gunn, Disney tarafından yeniden Guardians of the Galaxy'nin başına atandı.

Bu yeniden atanma durumu serinin yıldızı ve Star-Lord'un aktörü Chris Pratt'i oldukça mutlu etmiş, Avengers: Endgame'in galasında konuşan Pratt, "Bu durum için gerçekten çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bence bu doğru karardı. Gerçekten arkasında durduğum bir karar. James Gunn'ı tekrar işe aldıkları için Disney ile gurur duyuyorum. Sadece bizim için değil hayranlar için de çok mutluyum. Bence üçlemeyi olabildiğince harika bir şekilde tamamlayacağız. Guardians of the Galaxy olayı itibariyle insanlara ikinci şansları vermeye dayanıyorum. İnsanlara yapabileceklerinin en iyisini yapmaları için bir fırsat sunmak. Biz işe yaramaz bir avuç insanın bir araya gelmesi ve herkesin birbirinin arkasını kolladığı bir ekibiz. Bence bu durum gerçekten işe yaradı ve ben bu konu hakkında çok iyi hissediyorum." diyerek yeniden Gunn ile çalışmaktan ve Guardians of the Galaxy'e kesin olarak dönüş yapmaktan duyduğu mutluluğu belirtmiş.

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşama filmlerinden olacak olan yeni Guardians of the Galaxy filminin 2022 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Yönetmen James Gunn'ın The Suicide Squad filmi üzerinde de çalıştığını düşünürsek yine iyi bir tarihe sahibiz. Bakalım Galaksinin Koruyucuları, istedikleri şekilde üçlemeyi bitirmeyi başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum