Chris Pratt'in Mario Seslendirmesi Daha Önce Duyduğumuz Hiçbir Şeye Benzemiyormuş

Tesisatçı kostümü giymeyecekmiş...

Dünyanın belki de en ikonik oyun yüzü olan Super Mario yakın gelecekte yepyeni bir sinema filmiyle karşımıza çıkacak. Daha önce Mario Kardeşler bir kez daha beyaz perdeye uyarlanmıştı ama o filmi çok fazla anmamakta fayda var. Bu kez Mario'nun daha güçlü olduğu animasyon tarafından izleyeceğimiz filmde tarihin en meşhur tesisatçısını Chris Pratt seslendirecek. Görünüşe göre Chris Pratt, yaptığı işten epey gurur duyuyor. 

Variety'e konuşan Pratt, "Yönetmenlerle gerçekten çok yakından çalışıyorum ve yeni bir şeyler deniyorum. Bir şeyleri başardığım zaman kendimden gurur duyuyorum ve insanların bunu görüp, duyması için sabırsızlanıyorum. Bu bir animasyon filme yapılan seslendirme, canlı bir film değil. Yani tesisatçı kostümü giyip etrafta koşmayacağım. Ben bir animasyon karaktere ses desteği veriyorum ve bu yeni bir sürüm. Bu zamana kadar Mario dünyasında duyduğunuz hiçbir şeye benzemiyor." diyerek epey iddialı açıklamalarda bulunmuş.

Chris Pratt'in yanı sıra epey geniş bir seslendirmen kadrosuna sahip olan Super Mario filminde Anya Taylor-Joy, Prenses Peach'i seslendirecek. Usta oyuncu ve müzisyen Jack Black'in sesiyle Bowser'ı izleyeceğiz. Ayrıca filmde Seth Rogen'ın da Donkey Kong performansına tanıklık edeceğiz. Normal şartlar altında bu kış döneminde vizyona girmesi beklenen film 7 Nisan 2023'e ertelenmişti. Illumination ile Nintendo'nun ortak yapımıyla izleyeceğimiz yeni nesil Super Mario filmi epey heyecan verici gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum