Christopher Nolan'ın Tenet Filminin Senaryo Özeti Yayınlandı

Kafalar daha da karıştı

Hollywood içerisinde bazı yönetmenler kendilerine has filmlerle büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başardılar. Tarantino, Scorsese, Nolan gibi isimler yaptıkları işlerle büyük ses getirmeyi başardılar. Şimdi ufukta Nolan'ın yeni filmi Tenet var ve bu film hakkında halen çok az şey biliyoruz. Son olarak filmin resmi senaryo özeti de yayınlandı. Ancak bu özet soruları cevaplamaktan çok kafamızda yeni soru işaretleri yaratıyor elbette

"John David Washington, Christopher Nolan'ın orijinal bilim-kurgu aksiyon yapımı Tenet'in baş karakterini canlandırıyor. Sadece bir kelime, 'Tenet' ile kuşanmış olan karakter tüm dünyanın hayatta kalması için savaşıyor. Ana karakterin yolculuğu uluslararası ajanlığın karanlık dünyasında bir görevi anlatıyor. Bu görev sadece gerçek zamanın ötesinde çözülebilir. Zaman yolculuğu değil, ters çevirmek." şeklindeki özetlenmiş film. Zaten yayınlanan son fragmanda da zamanın nasıl terse çevrildiğini kısmen de olsa görmüştük, bizi yine beyin jimnastiği yaptıracak bir film bekliyor. Zaten Nolan'dan daha azını da kimse beklemiyordu.

İşin bilim-kurgu kısmı yine büyük soru işaretlerini beraberinde getirse de ajanlık kısmı hayranları daha da heyecanlandırmış gözüküyor. Nolan perspektifiyle süslenmiş bir bilimkurgu / ajan filmi kulağa harika geliyor. Şu an için herhangi bir erteleme almamış olan Tenet'in 17 Temmuz'da vizyona girmesi planlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum