Chvrches, Death Stranding 2 İçin De Müzik Yapmak İstiyor

"Saniyesinde yanında oluruz"

Chvrches grubu Death Stranding 2'de de görev alıp almayacaklarına dair sorulara cevap vererek böyle bir teklif geldiği takdirde bir saniye bile düşünmeden evet diyeceklerini söylediler.

NME'ye verdikleri röportajda kendilerine devam oyunu için de bir şarkı üzerinde çalışıp çalışmadıkları sorulmuş. "Bizler müsaitiz. Henüz ortada resmi bir şey yok. Konuştuk ve birbimize tekrar birlikte çalışmak istediğimizi net biçimde ima ettik" diyor grub üyelerinden Martin Doherty.

"Şu an bir çeşit dansın içerisindeyiz. Çıkıp da açık açık 'oyunda biz de olabilir miyiz?" diye sorup Kojima'dan hayır yanıtı alarak reddedilmek istemiyorum. Ama bilemiyorum. Hideo ile gerçekten özel bir ilişki oluşturmaya devam ediyoruz. Bence onu anlıyoruz ve o da bizi anlıyor. Eğer daha fazlasını yapmamız için telefon gelirse saniyesinde yanında oluruz."

Kojima henüz bu açık isteğe bir cevap vermemiş olsa da Japonca Twitter hesabından retweet etmesi bile anlamlı. Çok büyük ihtimalle önümüzdeki dönemde Death Stranding 2 için bir görüşme gerçekleştireceklerdir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum