City Interactive Lords of the Fallen adında RYO Yapma Peşinde

Sniper: Ghost Warrior'un yapımcısı yeni heyecanlar deniyor.

Nisan sayısında Sniper: Ghost Warrior 2'yi incelemek için oynamak zorunda olup, eziyetlerin en büyüklerini çeken birinin bu haberi yazması ne kadar tarafsız olur bilemiyorum ama içimden bir ses CI Games ise "kaç!" diyor. Ama olumlu başka etmenler de var. 

CI Games'in işe el atmasından irkilmeme rağmen firma Lords of the Fallen'i Deck 13'ten yardım alarak ortaklaşa hazırlayacağını belirttiği için önyargı savunmamı biraz gevşetiyorum. Ayrıca evvelden Witcher 1 ve 2'nin yapımcılığını üstlenmiş Tomasz Gop'un oyunu geliştiren takımın içinde olması ayrıca bir artı.Tomasz Gop oyunu kısaca şöyle tanımlıyor;

"Oyuncuyu mücadele ettirici bir aksiyon RYO olacak. Örneğin bir noktadan diğerine geçerken 10 düşman ile çarpışmanız gerekecekse bu aşağı yukarı bir saatinizi alacak. Mortal Kombat ya da Tekken'de savaşırken aynı derecede zaman harcıyorsunuz mantık aynı sayılabilir ama oyunumuza en güzel örnek sanırım Dark Souls olacaktır. Fakat ona kıyasla birçok farkımız var, örneğin yetenek ağacımız var ki bunu da Borderlands'e benzetebiliriz.

Gop ayrıca yeni nesil konsollardan Xbox'a da değinmeyi ihmal etmedi. Konsol hakkında fazla konuşamayacağını belirttikten sonra bir çok kişinin yeni nesil Xbox tanıtıldıktan sonra şaşırmayacağını, içindekileri üç aşağı beş yukarı şu an zaten tahmin ettiklerini belirtti.

An itibari ile Lords of the Fallen'in yapım aşamasında Deck 13'ten 30 kişi, CI Games'ten ise 10 kişi bulunuyor. Yapım süreci hızlandıkça kişi sayısının artması bekleniyor. Bir çok oyunun olumlu yanlarını alıp farklı bir tecrübe yaratmaya çalışacak oyun ne kadar özgün olacak çıktığında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum