Civilization VI’ya İki DLC Geldi: Polonya ve Vikingler

Ne çabuk?

Firaxis bugün yaptığı bir duyuruyla Civilization VI için iki yeni DLC yayınladığını duyurdu. Bunlardan ilki oyuna Polonya medeniyetini, ikincisiyse Viking senaryolarını ekliyor.

Polonya paketi adından da anlaşılabileceği gibi oyuna Kral Foltest… aman, şey… Kraliçe Jadwiga tarafından yönetilen Polonya halkını ekliyor. “Golden Liberty” adlı yetenekleri sayesinde komşularının bölgelerini çalabilmek, dinlerini zorla kabul ettirmek ve savunma yapan düşman birimlerini geri itmek gibi oldukça güçlü özellikleri var. Bunun yanı sıra Prag ve Viyana’yı Osmanlı Ordusu ile Töton Şövalyelerine karşı koruyabileceğimiz senaryolar da geliyor.

Viking paketindeyse Norveç, Danimarka ya da İsveç ülkelerinden birini seçip 787 ile 1087 yılları arasında, 100 turn’de Avrupa’yı fethetmemizi isteyen bir görev karşılıyor bizleri. Buna ek olarak altı yeni şehir devleti ve üç doğa harikası da ekleniyor oyuna.

Hem Polonya hem de Viking paketi ayrı arı 15 TL’dan satışa sunuldu. Ayrıca oyundaki çeşitli hataları gideren ve birkaç yeni özellik ekleyen ücretsiz bir güncelleme de yayınlandı.

Polonya:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum