CoD: Infinite Warfare'a Yeni Haritalar ve Karanlık Hanımı Ekleyen Absolution DLC'si PS4 İçin Çıktı

Yeni Zombies içeriği 1950'lere götürüyor

Call of Duty: Infinite Warfare'a geri dönmek için bir sebep arıyorsanız, oyunun üçüncü indirilebilir içeriği Absolution PS4 için çıktı. Aşağıdaki fragmandan da göreceğiniz gibi, Absolution, oyuna yeni bir Zombies içeriği ve dört adet çok oyunculu mod haritası ekliyor.

Pakette "Attack of the Radioactive Thing" isimli bir Zombies haritası bulunuyor. Infinite Warfare'ın Zombies bir sonraki ayağı olan bu içerik 1950'lerdeki korku filmlerini anımsatmak üzere tasarlanmış. Harita, yeni silahlar ve tuzaklar içeriyor ve karakterler, Suicide Squad'dan bildiğimiz Ike Barinholtz ve Elvira: Mistress of the Dark'tan bildiğimiz Cassandra Peterson gibi aktörler tarafından seslendiriliyor.

>Call of Duty: WWII'deki Kutularda Pay-to-Win Anlayışı Olmayacak

Buna ek olarak Absolution, dört yeni çok oyunculu mod haritası da içeriyor. Bu haritalar: bir plaj ortamında geçen Bermuda, oyuncuların donmuş bir mekandan çatışacağı Permafrost, kale duvarlarıyla çevrelenmiş bir mini-golf sahasında geçen Fore ve Call of Duty: Modern Warfare 3'teki Resistance haritasının yenilenmiş hali olan Ember.

Season Pass'e sahip olmayanlar, Absolution DLC'sini PS Store'dan 43 TL'ye satın alabilirler.

Ayrıca, Call of Duty: WWII zombi modunun görücüye çıkacağı tarih de belli oldu. Black Ops serisinin akıl almaz hikayesine de buradan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum