Code Vein'den Nihayet Bir Boss Videosu Geldi

Sonunda kanlı canlı bir boss görebildik

Tamam Code Vein'in şimdiye kadar izlediğimiz videoları veya ekran görüntüleri son derece ilgi çekici görseller sunuyordu ama artık o uzun burunlu yaratıkları görmekten de sıkılmaya başlamıştık. Madem Dark Souls benzerliğini bu kadar öne çıkarıyorsunuz, biraz da boss savaşları görelim değil mi? İşte nihayet IGN First video serisi sayesinde oyundaki bosslardan birini yakından görme imkanı yakalıyoruz.

Queen's Knight isimli bu boss'a karşı yapılan savaşta ana kahramanımızı çeşitli silahlar kullanırken de görüyoruz. Sizin de göreceğiniz gibi oyundaki boss'lar hiç de çantada keklik değil ve bu çok iyi bir şey. Yanımızda yol arkadaşımız da olduğu için bu savaşlar aynı Dark Souls'ta yanımıza yardımcı bir ruh çağırmışız gibi gerçekleşiyor. Boss yanımızdaki elemana odaklanmışken arkasından rahatça saldırabiliyor ve saldırı düzenlerini çok fazla dert etmeyebiliyoruz. Bunun savaşları çok da kolaylaştıracağını sanmıyorum çünkü zorluk seviyesi de bu durum göz önünde bulundurularak ayarlanmış olmalı. Yine de bu boss için konuşacak olursak benzer oyunlardaki boss'lara göre daha kolay göründüğünü söylemek lazım. Boss'un canı azalınca yeni bir yetenek kazandığını da görüyoruz.

Ben gösterilen silahlar arasında en çok sondaki kılıcı sevdim, çünkü büyük ve yavaş silahlar yerine her zaman küçük ve hızlı olanları tercih ediyorum. Büyük silahların yavaşlıklarına rağmen boss'a çok da fazla zarar vermeyişi boss'un bazı silah türlerine karşı direnç sahibi olmasından kaynaklanıyor olabilir ya da bu tür ince ayarlar henüz yapılmamıştır. Bunları daha sonra yeni videolar yayınlandıkça daha iyi öğreneceğiz zaten.

Yine de ben artık bu noktada Bandai Namco'nun daha farklı, daha ilgi çekici videolarla karşımıza çıkması gerektiğini düşünüyorum ki oyuna olan ilgiyi sıcak tutabilsin. Çünkü her ne kadar boss videosu bir değişiklik olmuş olsa da savaşın gerçekleştiği alan da artık iyice aşina olduğumuz o gri ortam. Artık yeni bölgeler görsek hiç de fena olmayacak.

Bu arada siz de boss savaşı ile müziğin alakasız olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, normalde bu savaş sırasında bu müzik çalmayacak. Bu ilk fragmanda da duyduğumuz müzik, sanırım Bandai Namco çok da fazla şeyi açık etmek istemiyor ki buna müzikler de dahil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum