Code Vein'in Fragmanı Göz Alıyor!

Anime soslu Dark Souls mu, evet lütfen

Code Vein ile ilgili yazdığım haberlerden bu oyunun beni ne kadar heyecanlandırdığını fark etmişsinizdir, oyunun yayınlanan ilk resmi fragmanı da heyecanımı bir kat daha arttırmayı başardı. Hemencecik şunu söyleyeyim Oyungezerler, oyunda resmen Dark Souls benzeri mekanikler de var!

Bandai Namco'nun yayınladığı fragmanda yalnızca boss savaşları değil, normal yaratıklarla olan kapışmalar da bana ciddi anlamda Dark Souls serisini çağrıştırdı. Oyunun hikayesine dair öğrendiklerimizi sizlere ayrıntılı biçimde aktarmıştım. Bu fragmanda da görüyoruz ki oyunda kullanılacak olan Buddy sistemi son derece başarılı ve aynı co-op Souls oyunu oynuyormuş gibi ilerlememizi sağlıyor. Yine benzer bir şekilde oyunun temposunun Souls oyunlarına göre biraz daha hızlı, Bloodborne'a yakın olacağını düşünüyorum.

Fragmanla birlikte yayınlanan basın duyurusunda ilgi çekici bir detay da mevcut. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerinde hep aynı Buddy'i (yani oyundaki yol arkadaşımız) görüyorduk ama bültende söylendiğine göre Vein'in sakinleri arasında yanımıza seçebileceğimiz çok sayıda yol arkadaşı bulunacak ve bu yol arkadaşlarının çoğu da birbirinden farklı dövüş stillerine sahip olacak. Yani yanımıza alacağımız kişileri seçerken oyun tarzımızı da göz önünde bulundurmamız gerekecek.

2018 yılı içinde çıkacak olan oyunun hangi platformlar için yayınlanacağı halen daha resmi bir açıklama ile teyit edilmedi ama daha önceki bir açıklamada "başlıca ev konsolları" dediklerine göre şimdilik PC versiyonu için pek de umutlanmasak iyi olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum