Code Vein'den 7 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Geldi

Hiç fena görünmüyor

Bandai Namco, Code Vein'e ait 7 dakikalık yeni bir oyun içi görüntüsü paylaştı. Üçüncü şahıs kamerasına sahip bir RYO olacak Code Vein'de özel güçlere sahip Revenant’ların rollerini üstleneceğiz.

Code Vein’de oyuncular silahlarını çeşitli şekillerde güçlendirebilecek. Bunlardan ilki, kullanıcısına göre değişen Blood Code olacak. Oyuncular karakterlerine Blood Code eklediklerinde karakterleri de değişime uğrayacak. Örneğin uzun menzilli saldırılar için Ranger Blood Code’u, ya da kısa mesafeli saldırılar için Berserker Blood Code’u kullanılabilecek.

Oyunun içerisinde zırhınız da bir silah olarak kullanılabildiği için bu eşyalarınızı da Blood Veil adı verilen yetenekler ile güçlendireceksiniz. Blood Veil adı verilen bu mekanik farklı yetenekleri kullanmanızı sağlayan Ichor (bir nevi mana) kaynağını yenilemenizi sağlayacak. Her RYO’da olduğu gibi Code Vein'de de karakterinizin istatistikleri büyük önem taşıyacak.

Code Vein'in bu sene içerisinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
11 Mayıs 2019 01:24

Sizden nacizane bir ricam olacaktı.Artık eski sitedeki varsayılan olan Youtube veya herhangi bir platformdaki videonun küçük olması durumuna bir el atsanız ne güzel olur.Pek tercih etmiyorum ama sayfayı büyüterek de videonun büyüklüğünü arttırabilirim fakat bu pek kullanışlı değil.Mümkünse biraz daha büyük yapmanızı rica ediyorum.Anlayışınız için teşekkür ederim, iyi forumlar. [forum mu dedim ben? :)]---Bu arada oyun gayet güzel görünüyor.Vuruş hissiyatı, görsellik ve NieR'i çağrıştıran müzikleriyle umutla beklediğim bir hack and slash oyunu oldu.Umarım çok zor değildir.

rashid
Ghost AssassiN
14 Mayıs 2019 00:51

Selamlar, yeni güncellemeyle siteden çıkmadan da tam ekran izleyebilirsiniz.


DarthVader4201
Ghost AssassiN
13 Mayıs 2019 00:41

Tam ekran yapın solundaki youtube işaretine tıklayarak videoyu tam ekran youtube da izleyebilirsin

Ghost AssassiN
DarthVader4201
13 Mayıs 2019 22:11

Teşekkür ederim ama ben burda izlemekten bahsediyordum dostum.Her videolu haberde ek olarak bir Youtube sayfası açmak istemiyorum.Mümkünse burdan halledilsin.


Parolamı Unuttum