Code Vein'in Yeni Karakter Fragmanı Jack Rutherford'u Tanıtıyor

Kendisi acımasız bir revenant

Bandai Namco, Souls benzeri bir aksiyon sunacak olan Code Vein'den yeni bir fragman paylaştı.

Bu fragman baş kahramanımızın eski dostlarından, acımasız bir Revenant olan Jack Rutherford'u tanıtıyor. Rutherford hayatını Lost'ları dünya üzerinden silmeye adamış. Revenant ve Lost terimlerini unutanlar için oyunun hikayesini hatırlatayım:

Dünya Thorns of Judgment olarak anılan bir felaketin ardından harabeye dönüşmüş, hayatta kalanlar kendilerine Revenant ismini takmış ve Vein isminde gizli bir topluluk altında birleşmişler. Revenant'lar bu büyük yıkım karşısında hayatta kalabilmek için insanlıklarının bir kısmından vazgeçmek zorunda kalmışlar, bunun sonucunda doğaüstü güçler kazanmış ama hafızalarının da çoğunu kaybetmişler. İçlerinde kalan son insanlık kırıntılarını korumak için kan ile beslenmek zorundalar, aksi halde Lost ismindeki yaratıklara dönüşüyorlar. Artık dünyada sayılamayacak kadar çok Lost var. Bunlar üzerlerindeki lanet yüzünden kana olan açlıklarını asla bastıramıyor ve kendilerine devamlı yeni avlar arıyor; sonsuza dek bu işkence ile yaşamak zorundalar.


Biz de oyunda bir Revenant'ı canlandırıyoruz, amacımız gerçekleri öğrenmek. Nasıl ortaya çıktık, bu dünyadan kurtulmanın bir yolu var mı bilmiyoruz ve bu soruların cevaplarını ararken Vein'in ardındaki inanılmaz sırrı ortaya çıkaracağız.

Code Vein, Eylül ayının en önemli oyunlarından biri olacak. PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanacak olan oyunun çıkış tarihi ise 27 Eylül.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum