Command & Conquer Remaster'ın Yeni Videosu Yeni Ara Sahneleri Gösteriyor

Ara sahnelerin çözünürlükleri yapay zeka ile yükseltilmiş.

Command & Conquer serisinin strateji severlerin gözündeki yeri ayrıdır. Üzerinden bunca yıl geçtikten sonra halen hakkında konuşuluyor olması ve Electronic Arts’ın da yeniden yapım işine girişmesi bunun en açık işaretleri olsa gerek.

Oyunların çıkış tarihlerini henüz öğrenmemiş olsak da eski dostlu görmek için beklemekteyiz. EA de paylaştığı yeni video ile oyunun ara sahnelerinin nasıl elden geçirildiğini, çözünürlüğün nasıl yükseltildiğini gösteriyor:

Petroglyph oyun içerisindeki bu videoların çözünürlüklerini yükseltmek konusunda bir yapay zekâ algoritmasından istifade etmekteymiş, tahmin edilebileceği üzere. Videoda orijinal haliyle yeni halinin farkını görme şansına erişiyoruz.

EA ve Petroglyph şu sıralardan Command & Conquer: Tiberian Dawn Remaster çalışmalarına odaklanmış durumda. Onun çıkışının ardından Command & Conquer Red Alert için bir remake/remaster çalışmasına girişecekler.

Şu ana kadar paylaşılan bilgilere göre; yeni oyunda, orijinal oyunun üç ek paketi yer alacak ve herhangi bir mikro ödeme söz konusu olmayacak.

EA, bu yeniden yapım çalışmalarında 4K çözünürlük kullanılması konusunda, klasik GZS oyunlarının yeniden yapımları konusunda en iyi ekiplerden biri olduğunu düşündüğü Lemon Sky Studios ile de bir işbirliğine gitmiş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum