Command & Conquer: Remastered'ın İlk Oynanış Görüntüleri Geldi

Hiç fena görünmüyor

Command & Conquer efsanesinin remastered versiyonu yolda. Bir süredir sürekli olarak Reddit üzerinden oyun içi tasarımların görüntülerini paylaşan yapımcı Jim Vessella, hepimizi mutlu edecek yeni bir içerik ile karşımıza çıktı. Yapımcı bu kez sabit tasarımlar yerine hatrı sayılır derecede uzun bir oynanış videosu paylaşmış.

Şuradan ulaşabileceğiniz sayfadan videoyu izleyebilirsiniz. İlk başta sıradan bir GDI ve Nod savaşı gibi görünen video, yeni grafik stiline geçiş yaptığında şaşırtıcı görünmeye başlıyor. Vessella, bu değişimin oyun içerisinde tek bir tuşla yapılabileceğinin de altını çizmiş. Yani eski günlere dönmek istediğinizde bunu tek bir tuş ile yapabileceksiniz.


Şahsen mutlu olduğum yeniliklerden biri de yakınlaştırma özelliği oldu. Videonun içerisinde hem eski hem de yeni grafik tasarımlarında haritaya yakınlaşılabildiği görülebiliyor. Bildiğiniz üzere orijinal oyunda böyle bir şey mümkün değildi. Remaster versiyonu 2D sprite'lar üzerine kuran firma, modern ve eski grafikler arasındaki geçişin pürüzsüz olmasını bu şekilde sağladığını da belirtmiş.

Buradan oyunun resmi sitesine ulaşarak eski ve yeni tasarımların karşılaştırmasını da yapabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihi henüz kesinleştirilmemiş olsa da eski C&C oyunlarını sevenlerin şimdiden heyecanlanmaya başladığına eminim.

YORUMLAR
İlhanlı
24 Ekim 2019 17:05

ilk görüntüyü remastered sanıp bu ne la dedim :) Güzel olmuş.

Norrec_
24 Ekim 2019 16:05

umarım anormal bir fiyata satmaya çalışmazlar MALUM EA bethesdanın akrabası sayılır.

Parolamı Unuttum