Conan Chop Chop, Bir Kez Daha Ertelendi

Kaçıncı erteleme, artık ben de takip edemedim :)

Conan Chop Chop; ilk defa bundan iki buçuk yıl kadar önce, 2019 yılında, 1 Nisan şakası olarak ortaya çıkmıştı. Bu şakadan bir süre sonra Funcom, oyunun geliştirilmekte olduğunu ve Eylül 2019’da oyun severlerle buluşacağını ilan etmişti. Lakin söylenildiği gibi ol(a)madı, oyun erteledi. O an farkında olmasak da bu erteleme sadece bir başlangıçtı.

İlk ertelemede oyunun 2020’nin ilk aylarında çıkacağı söylenmişti ve sebebi de multiplayer eklenecek olmasıydı. Sonrasında oyun bir kez daha ertelendi, yılın ilerleyen aylarında çıkacağı belirtildi ama net bir takvim açıklanmadı. Sonra bir kez daha ertelendi, 2020 içerisinde çıkacak denildi, yine bir tarih paylaşılmadı.

Şimdi artık yılın son 2 haftasına gelmişken, pek çok ülkede tatil dönemine girilmişken artık yeni oyun çıkışı olmayacağını da söyleyebiliriz. Conan Chop Chop için de bir kez daha erteleme vakti gelmiş oldu böylece. Funcom, yaptığı duyuruyla oyunun neredeyse tamamlandığını, ancak çıkışı için 2021’in ilk çeyreğini beklememiz gerektiğini ilan etti.

Funcom, “bu sefer gerçekten son erteleme, vallahi bu sefer çıkacak” minvalinde açıklamalar da yapmış tabii, ama biz yine de emin olmayalım. Sonuç olarak ertelenmeler konusunda Cyberpunk 2077’nin tahtının yeni varisi Conan Chop Chop oldu diyebiliriz. Oyunun çıkış tarihini de 1 Nisan 2021 yapsınlar da tam olsun bari :)

 

YORUMLAR
turquaz2
17 Aralık 2020 17:48

Allah karetmesin sizi, Conan'a bunu da yapmayın bea..

 

Parolamı Unuttum