Conan Exiles'ın Bomba Gibi Fragmanı & Erken Erişim Çıkış Tarihi

Geliyor gönlümün efendisi

Kişisel olarak biraz fazla hype'landığım ve "hayatta kalma türünün aradığı kan olarak" adlandırdığım Conan Exiles'ın erken erişim çıkış tarihi açıklandı ve bomba gibi bir oynanış fragmanı paylaşıldı.

Xbox One için 2017'nin ilkbaharında, PC için ise 31 Ocak 2017'de erken erişimde satışa sunulacak oyun, hayatta kalma türünü toptan sarsacak. Şu anda ARK: Survival Evolved ve Rust (bir de sayarsanız Minecraft) ile domine edilmekte olan sektör, Conan Exiles'a yakında kavuşacak. Yeni oyunun farkı ise hem PvE hem de PvP elementleri ile birlikte bünyesinde RPG mekanikleri de bulunduracak olması.

Tıpkı diğer hayatta kalam oyunlarındaki gibi açlık ve susuzluk gibi doğal faktörlerle mücadele ederken bir yandan da kendinize güvenli alanlar yapacak olsanız da, Conan Exiles'ta ayrıca öldürdüğünüz düşmanların kalplerini sunabileceğiniz tanrılar, evlerinizi & köyleriniz koruyan mitolojik karakterler, köle niyetine çalıştırabileceğiniz NPC'ler bulunacak. 

Sizleri bilmiyorum ama, "hayatta kalma" türü oyunlarında beni en çok sinir eden şey, teknolojinin çok hızlı bir şekilde gelişmesi. Örneğin ARK'ta dinozorlarla mağara adamı gibi savaşırken, ertesi gün patlayıcılar, tam otomatik tüfekler veya metalden kaleler yapabiliyorsunuz. Rust'ta elinizde bir kaya ile başlayıp ok ve yay ile gezerken, ertesi gün C4'ler, helikopterler, AK-47'ler havada uçuşuyor. Yani ortada şöyle ok & yay, balta, kılıç gibi sadece ilkel silahlara sahip olan bir oyun yok... daha doğrusu yoktu, umarım güzel bir tane olacak.

"Bomba gibi" diyerek bahsettiğim fragmana ise aşağıdan göz atabilirsiniz. Conan Exiles bizleri çok eğlendirecek gibi gözüküyor, umarım FunCom bu sefer bizleri buglara boğmaz...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum