Control İçin Bir Ek Paket Gelecek Olabilir Mi?

Ek görevlere dair işaretler bulunmuş…

Yazılım geliştiricileri, ürünlerini test etmek ve bazı özelliklerin kullanıcılar tarafından görünmemesini sağlamak için debug araçları kullanıyorlar. Genelde nihai ürün (bu örnekte de oyun) çıkmadan önce bu araçlar pasif hale getirilirler. Ama bazen bu araçların erişilebilir olduğunu görürüz. Control için de benzer bir durum söz konusu olmuş, oyunculardan birisi debug aracını kullanarak oyunun muhtemel ek paketi hakkında bir işareti gün yüzüne çıkarmış.

ManFightDragon rumuzlu YouTube kullanıcısı, oyunun debug araçlarını aktifleştirmiş ve bununla ilgili bir video hazırlamış. Videonun önemli bir bölümü serbest kamera görünümü, alternatif render, çeşitli efektler vs. konular üzerine.


Kilidi açılabilen özelliklerden birisi de dilediğiniz göreve atlayabilmenizi sağlıyor ve işi ilginç kılan detay da burada ortaya çıkıyor. Videonun 5. dakikasından sonra görebileceğiniz üzere oyunda yer alan bölümlerin yanında bir de “St01_MM_04_Marshall_START_Plus_PS4_SM15_Dlc” isimli bir görev görülüyor seçilebilir görevler arasında. Bu görev adının sonundaki DLC ibaresi de muhtemel bir ek paketin işaretçisi olarak değerlendiriliyor doğal olarak.

Gerçekten böyle bir ek paket gelecek mi gelmeyecek mi, Remedy’den bir açıklama gelene kadar yorum yapmak zor. Bakalım önümüzdeki günlerde böyle bir duyuru gelecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum