Counter Strike: Global Offensive Artık Bedava, Ama Bize Değil...

Valve CS:GO'yu sonunda  Çin'e getirmeyi başardı!

 Valve uzun yılların ve büyük çabaların ardından Counter-Strike: Global Offensive'i sonunda Çin'e getirmeyi başardı ve kimliğini doğrulayan oyuncular için CS:GO burada ücretsiz olacak. Valve tabii ki eşyalardan ve silah tasarımlarından, kutulardan para kazanmaya devam edecek. 

Buna ek olarak bilgilerini paylaşmak istemeyen oyuncular oyunu normal bir şekilde satın alabilecek. Buna ek olarak her oyuncu doğruden Prime statüsünde olacak ve böylece onaylı oyuncular olacaklar. Kimlik onaylı oyunculara hediye olarak bir grafiti ve iki tane yapışkan ücretsiz olacak. Çin'de oldukça popüler olan CrossFire ile yarışacak olan CS:GO Çin gibi büyük bir pazarda önemli bir rol almak istiyor. Daha önce Rocket League de Çin'de ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunulmuştu. 

remake-remastered-haberici

Valve'ın Asya'daki en büyük rakibi Tencent'in oyunu olan CrossFire, böylece karşısına ilk ciddi rakibi de almış olacak. PUBG'nin oyuncu sayısında rekordan rekora koşmasında Çin merkezli oyuncular büyük önem taşıyor. Bakalım bu atılımın ardından CS:GO'nun oyuncu sayısında hatrı sayılır bir artış görecek miyiz?

> Valve Neden Oyun Yapmıyor?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum