Counter-Strike: Global Offensive'e Yeni Yama Geldi

Yeni yapışkanlar ve grafitiler geldi

 Counter-Strike Global Offensive'e 626.5 mb'lik bir yama geldi. 

Yeni yamada oynanışı etkileyen büyük değişiklikler yapılmadı, ancak pek çok minik sorun giderildi. Aynı zamanda 22-29 Ocak tarihleri arasında oynanacak olan Atlanta 2017 Major Turnuvası için özel yapışkanlar ve grafitiler de oyunun satış bölümünde yerini aldı.

Eski yama ile birlikte ortaya çıkan bomba atarken ölünce hem yere hem de atılan bölgeye bomba düşmesi hatası tamamen giderilmiş gibi gözüküyor. Dev bir turnuva öncesi bu hatanın milyonlarca izleyicinin karşısında yaşanması büyük bir fiyasko olurdu açıkçası. 

Aynı zamanda kurşunların çarpma sesleri ve bazı ses ayarları da elden geçirildi ve daha tutarlı hale getirildi. Böylece minik senkron sıkıntılarının da üzerinden geçilmiş oldu.

Mirage haritasında bazı bölgelerde bomba havada takılı kalıyordu. Bu hata düzeltildi, bunun yanı sıra Bomba Alanı A'daki siper aldığımız kutuların arasındaki minik boşluklar da kaldırılmış.

Nuke haritasında ise Toxic bölgesine atlarken tavandan karakter modelinin geçmesi ve hatalı görüntüler oluşmasına sebep olan hata giderildi. Aynı zamanda Bomba Alanı A'daki havalandırma boşluğundaki sesler de şu an için oyundan kaldırıldı.

Cache haritası ise genel bir optimizasyondan geçmiş ve artık çok daha iyi performans göstermesi bekleniyor.

Inferno'da ise oyuncuların kazan dairesinin bir bölgesinde sıkışıp kaldığı nokta elden geçirilmiş ve hata oyundan kaldırılmış. Ek olarak bazı grafik düzenlemeler yapılmış.

Aynı zamanda oyuncular maçları izlerken her zaman olduğu gibi hatıra kutusu kazanma şansına sahip olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum