Crackdown 3, Gamescom İçin Daha Sıkı Hazırlanıyor

Terry Crews duruma el atmalı

Crackdown 3'ün San Diego Comic-Con'daki sunumunun çok da başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Fuara katılan ünlü isimlerden bazıları (mesela Firefly ve Rogue One'dan tanıdığımız Alan Tudyk ve Star Wars Battlefront II'nin başrolündeki Janina Gravankar) Crackdown 3 oynamış, ama oyunu pek de beceremedikleri için ortaya tatmin edici olmayan bazı görüntüler çıkmıştı.

Xbox'ın patronu Phil Spencer Comic-Con yayınını seyrettiğini ve normalde video oyunları oynamayan insanları çok da yargılamamak gerektiğini söylemiş. Tabi bunun üzerine Comic-Con'daki yayını beğenmeyen oyuncuların tepkileri gecikmedi; oyuncular bu tür oyunların mutlaka oyuncular veya geliştiriciler tarafından oynanması gerektiğini, aksi halde ortaya böyle zayıf sonuçlar çıkabileceğini söylüyorlar. "Bu sunum her şeyi daha kötü hale getirdi. E3'te insanlar oyunun kötü görünmesine rağmen, yine de çok eğlenceli olduğunu söylüyorlardı. Şimdiyse eğlenceli olduğunu da düşünmüyorlar" demiş Spencer'a cevap veren oyunculardan biri.

Phil Spencer gelen tepkiler üzerine Microsoft'un Gamescom'da çok daha iyi bir içerik sunmak üzere elinden geleni yapacağına dair söz vermiş. Crackdown 3'ün çok oyuncuylu kısmını görmek isteyen oyuncuların da fuarda güzel bir şov ile karşılaşacaklarını söyleyen büyük patrona inanmak lazım.

7 Kasım'da Xbox One X için çıkacak olan Crackdown 3'ün oynanabilir demosu Gamescom'da oyunculara sunulacak. Oyun Xbox Play Anywhere oyunu olduğu için Windows 10 kullanan PC'lerde de oynanabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum