Creepshow Video Oyunu Olarak Da Karşımıza Çıkacak

'Korku antolojisi böyle olur' diyebilecek mi?

Creepshow 1982 yılında George A. Romero tarafından yönetilmiş, senaryosunu bizzat Stephen King'in yazmış olduğu bir korku antolojisi filmiydi. Hatta King de bu filmde rol alan oyunculardan biriydi. Filmde Father's Day, The Lonesome Death of Jordy Verrill, Something to Tide You Over, The Crate ve They're Creeping Up on You! isminde beş kısa öykü yer alıyordu ve bunlardan ikisi de King'in kısa hikayelerinden uyarlamaydı.

2019 yılına geldiğimizde Creepshow bir kez daha karşımıza çıktı ama bu sefer dizi olarak. Shudder ekranlarından izleyicilerle buluşan Creepshow harika bir antoloji dizisi, her bölümde iki farklı kısa öykü anlatılıyor, şimdiye kadar üç sezon yayınlandı ve dördüncüsü de yolda. Korku seviyorsanız mutlaka izlemenizi öneririm.

İşte bu kült yapım şimdi de video oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik son dönemin popüler korku oyunu The Mortuary Assistant'tan sorumlu stüdyo da işin içinde ve o oyunun geliştiricisi Brian Clarke, Creepshow projesinin kreatif direktörlüğünü üstlenmiş durumda.

AMC ve DreadXP işbirliğiyle geliştirilecek bu oyunda Creepshow'daki bölümler mi hayata geçirilecek, yoksa orijinal bölümler mi olacak henüz belli değil. Ama yapılan açıklamada oyunun "ikonik serinin korku antolojisi formatı korunacak, farklı oynanış türler ve tonlara sahip korku hikayeleri anlatılacak" deniyor.

Koleksiyonun hedeflediği çıkış tarihi ise 2024.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum