Crysis Remastered, Crysis Warhead'i De İçerebilir

Bir taşla iki kriz

Crytek geçen hafta birkaç gündür ipuçlarını verdiği oyunun Crysis Remastered olduğunu açıklamıştı. Crytek bu Remastered'ı tek başına değil, Saber Interactive işbirliğiyle geliştirecek. Geçtiğimiz seneden beri Saber Interactive'de çalışan Tim Willits'in yaptığı açıklamaysa oyunun birden fazla tek kişilik hikaye içerebileceğine yorumlanıyor.

Bir FPS üstadı olan Willits,  Quake, Quake II, Quake III Arena, Quake III: Team Arena gibi oyunlarda görev yapmıştı, Doom 3'ün baş tasarımcısı, Quake 4'ün baş yapımcısı, Rage'in kreatif direktörüydü. İşin içinde kendisinin de olması bu bakımdan heyecan verici diyebiliriz.

Willits, Twitter'daki mesajında "Crysis oyunlarını her zaman çok sevdim, bu oyunları yeni kitlelerle buluşturmak için Crytek'le birlikte çalışmak çok heyecan verici" diyor. Burada dikkat çeken şey "Crysis" yerine "Crysis oyunları" demesi, yeni kitlelerle buluşacak olann da "oyunlar" olması.

Crysis'in başarısının ardında Crytek, Crysis: Warhead'i piyasaya sürmüştü. Bu oyunda oyuncular Psycho rolünde oynuyordu ve bu bağımsız bir genişleme paketiydi. Gerek Crytek'in basın bülteni, gerek Willits'in sözleri Remastered oyunda hem Crysis, hem Crysis: Warhead hikayelerini oynayabileceğimizi işaret ediyor. Zaten Digital Foundry de Crytek'in "tek kişilik Crysis hikayeleri" sözüne dikkat çekmiş ve çoğul kullanımın Warhead'i de işin içine kattığını belirtmişti.

Tim Willits yakında Crysis Remastered hakkında daha fazla bilgi alacağımızı da söylüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum