Crystal Dynamics, Perfect Dark İçin The Initiative'e Yardım Edecek

İşte buna Mükemmel Karanlık denir

The Initiative stüdyosundan yapılan açıklamaya göre yeni Perfect Dark oyununda Crystal Dynamics'in parmağı da olacak. Yakın zamanlı Tomb Raider üçlemesi ve Marvel's Avengers gibi oyunların da geliştiricisi olan bu Square Enix stüdyosu Perfect Dark için The Initiative'e yardım edecek.

"Bu birinci şahıs casus gerilimi oyununu yeni nesle getirmek için, Tomb Raider gibi karakter tabanlı oyunların arkasındaki dünya yıldızı ekip Crystal Dynamics ile işbirliğine gidiyoruz" diyor The Initiative. "Ekiplerimiz birlikte çalışma fırsatını kaçırmazdı. Henüz geliştirme aşamasının başlarındayız ama Perfect Dark için vizyonumuzu sunmak üzere bu benzersiz fırsatı kullanacak olmaktan inanılmaz heyecanlıyız."

The Initiative ile Crystal Dynamics arasındaki ilişki aslında sürpriz değil. Stüdyo henüz bir oyun çıkarmadı, bu gizemli Microsoft stüdyosunun ilk oyunu Perfect Dark olacak. Ancak stüdyonun başındaki isim Tomb Raider serisinde de çalışmış ve Crystal Dynamics'te on yıl görev yapmış olan Darrell Gallagher. Stüdyodaki bir diğer isim Daniel Neuburger de daha önce Crystal Dynamics'te çalışmış bir isim.

Perfect Dark'ın henüz yıl olarak da olsa bir çıkış tarihi yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum