CS:GO, Şimdi De Bir Roguelike'a Dönüştü

CS2'yi unutun...

Valve, oyun dünyasının gündemini Counter-Strike 2'yi açıklayarak bir hayli karıştırmış durumda. Artık kült statüsü kazanan CS:GO ise günden günde daha fazla oyuncuyu çekmeyi başarıyor. Hala içerisinde yaşam barındıran oyun, oldukça farklı bir mod ile karşımıza çıktı.

Mod dünyasının her daim bizi şaşırttığı ortada. Fakat bu kez, "OrelStealth" isimli bir kullanıcı tüm CS:GO topluluğunu şaşırtmayı başaracak gibi. Geliştiricinin "Rogue" adını verdiği bu mod, Counter-Strike'ı bir multiplayer roguelike'a çeviriyor. Evet, multiplayer bir roguelike diyoruz...

Tamamen rastgele şekilde hazırlanan haritalarda her oyunda farklı kartlar toplayabilecek, lanetler ve yetenekler kullanabileceksiniz. Her roguelike'ta olduğu gibi gücünüzü artırarak ilerleyen seviyelerde çok daha güçlü boss'lar ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. 

Farklı yeteneklere sahip 8 karakterden birini oyun başında seçerek maceraya başlıyorsunuz. OrelStealth henüz projesinin nihai haline ulaşmadığını belirtiyor. Maalesef kendisinin son haline gelmesi için de CS2'yi beklememiz gerekecek. Fakat şu anda modu indirip deneyim etmeniz mümkün. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum