CS:GO'nun Rekabetçi Harita Havuzuna İki Yeni Harita Ekleniyor

Sonunda Workout'tan kurtuluyoruz

Son dönemlerde Counter Strike: Global Offensive üzerinde aldığı kararlar ile eleştirilen Valve, rekabetçi havuzunu iki yeni harita ile genişletecek. Bu haritalardan ilki pek çok oyuncunun favorisi olan Seaside olacak.

Defusal Group Sigma'nın içerisine eklenecek ikinci harita ise Breach adındaki yeni bir harita oluyor. CS:GO yapımcılarının paylaştığı bilgilere göre Breach, "geniş bir ofiste geçecek bomba imha haritası" olacak. Bu da akıllara efsanevi "Office" haritasını getiriyor.


CS:GO, bu geniş güncelleme ile birlikte yeni bir oyun moduna da kavuşuyor. Scrimmage, yani "ısınma" olarak tanımlayabileceğimiz bu modda farklı oyuncular ile kendinizi test etme şansı bulacaksınız. Rekabetçi harita havuzundaki haritaları oynayacağınız Scrimmage modunda rekabetçi oyun modundaki kurallar geçerli olacak. Modun rekabetçi oyunlardan tek farkı ise puan kaybetmemeniz olacak.

Valve: "Scrimmage haritalarında rekabetçi kuralları geçerli olacak. Fakat oyun sonunda puanınızda herhangi bir değişiklik olmayacak."

İki haritanın oyuna eklenmesi ile birlikte havuzdan çıkacak Workout, son dönemlerde popülaritesini de yitirmişti. Efsanevi harita Cache'in yerine gelen baş belası Vertigo ise büyük değişikliklere uğrayacak. Yeni güncelleme ile haritaya B noktasına açılan yeni bir yol eklenecek.

Valve'ın yeni yama notlarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum