CS:GO'nun Yeni Operasyonu Sızdırılmış Olabilir

Merakla beklenen co-op modu mu geliyor?

Son dönemlerde etrafı pek çok rakiple dolan Counter-Strike: Global Offensive, hala dünyanın en çok oynanan çevrimiçi FPS oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Fakat oyunun hayranları bir süredir yeni bir operasyon güncellemesi istiyor. Valve, neredeyse 2 senenin ardından sonunda oyunculara bu istediğini verecek gibi görünüyor.

Haber, Valve oyunlarının verileri ile oldukça içli dışlı olan ve VNN'den tanıdığımız Tyler McVicker'dan geldi. McVicker, son videosunda oyuna eklenecek Import ve Grind haritalarından bahsetti. McVicker'a göre bu haritaların içerisinde farklı kodlar da bulunuyor. Bu kodların ise "Co-op Strike" adı verilen yeni bir moda işaret ettiği ifade ediliyor.


Counter-Strike: Global Offensive 9. operasyonu ile birlikte oyuna iki yeni harita eklenecek. Import ve Grind isimli bu iki haritayı daha önce CS:GO üzerinde çalışan bir tasarımcının özgeçmişinde görmüştük. Bu tasarımcının diğer haritalar üzerinde çalıştığına dair bilgiler de bulunuyordu. Yani yeni operasyon ile daha fazla haritaya da merhaba diyebiliriz.

"Import" haritasının bir bomba haritası olacağı belirtilmiş. Japonya'nın terkedilmiş tersanelerinden birinde geçecek haritaya, yine bomba kurma türünde olacak "Grind" eşlik edecek. İkinci harita bizleri, Namibya'da bulunan bir uranyum madenine doğru yolculuğa çıkaracak. Bu iki haritanın da "henüz ismi belirtilmeyen bir DLC'ye" ait olduğunun da altı çizilmiş.

Merak edilen co-op görevlere ait kanıtlar ise ufak kodlardan oluşuyor. Veri madencileri oyunun dosyalarının içerisinde; "coop", "cooperative" ve "coopmission" adı verilen dosyalara rastlamış. Bu dosyaların haritaların içerisindeki arayüzü oluşturabileceği ifade ediliyor.

McVicker'ın videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum