Cuphead'e Gayriresmi 'Kolay Mod' Özelliği Geldi

Artık oyunu bitirmek hayal değil

Kabul etmek lazım ki 2017 yılının en iyi oyunlarından biri olan Cuphead aynı zamanda gerçekten de acayip zor bir oyundu. Çoğu oyuncunun oyunun sonunu göremediğini ve bir noktada pes ederek oyunu bıraktıklarını biliyorum. İşte n00bplatformer ismindeki mod yapımcısı da asıl olarak bu oyuncuları ve oyuna zorluğundan ötürü mesafeli yaklaşanları hedefleyerek Assist Mode isminde bir mod geliştirmiş.

Yine zorlu bir platform oyunu olan Celeste'nin assist modunu belki de hatırlıyorsunuzdur, işte bu mod da o özellikten esinlenmiş. Oyuncuya ekstra can veren (3 yerine 6), silah hasarını arttıran (1.5 kat) ve güçlendirmeler için harcayabileceği ekstra jetonlar (40) veren bu mod sayesinde oyunu daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Aslında düşününce bu mod Cuphead'i tereyağından kıl çeker gibi bitirmenizi sağlamayacak. Yine öle kalka boss'ların saldırı düzenlerini öğrenmeniz, platform yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekecek. Ama özellikle de artan can sayısı sayesinde ölmeniz daha uzun sürecek ve böylece boss'ların ileriki fazlarına da daha kolay ulaşabileceksiniz.

Bu mod eski kayıtlarla uyumsuzluk gösterebileceğinden yeni bir oyun başlatmanız öneriliyor.

Cuphead'in Assist Mode ismindeki kolay modunu şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
yasinkaracivi
18 Mayıs 2020 15:41

Evet arkadaşlar!

Yaklaşık 1 haftalık bir çalışma sonucu Cuphead PC sürümü için %100 Türkçe Yama projemi tamamladım.

Umarım deneyimleyen herkes keyif alır.

İyi eğlenceler dilerim.

Tanıtım Videosu : Cuphead %100 Türkçe Yama Tanıtım Fragmanı

NOT: Linkler YouTube video açıklamasında !

mserhatsari
26 Şubat 2020 16:54

Parolamı Unuttum