Cuphead'in The Delicious Last Course DLC'si 2020'ye Ertelendi

Yeni fragman çok tatlı görünüyor

Cuphead'in normalde bu yıl içerisinde çıkması planlanan The Delicious Last Course DLC'si maalesef 2020 yılına ertelendi.

Studio MDHR'nin konuyla ilgili yaptığı açıklamaya baktığımızda aslında diğer stüdyoların da örnek alması gereken bir mesaj görüyoruz. Bildiğiniz gibi bazı stüdyolar oyunlarını yetiştirmek için çalışanlarını pek de sağlıklı olmayan koşulların içine sokuyorlar, çoğu zaman da bu yüzden ortaya çıkan sonuç çok da başarılı olmuyor. MDHR de bunun farkında olduğu için önce sağlık demiş :)

"The Delicious Last Course genişleme paketi için tarih olarak 2019 yılını açıklamış olsak da, en büyük önceğimiz bu yeni maceranın da hedeflediğimiz kalite seviyesini karşılaması" diyor Studio MDHR yönetmenlerinden Chad Moldenhauer. "Bu maceranın Cuphead dünyasına tamamen uygun ve oyuncuları şaşırtıp sevindirecek anlarla dolu olduğundan emin olmak istiyoruz. Ayrıca orijinal oyunun geliştirilme süreci bize işlerin geliştirici ekip için sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesinin ne kadar önemli olduğunu da öğretti" demiş Moldenhauer.


Bu kararın kendileri için de kolay olmadığını ama ortaya çıkacak sonucun çok daha yüksek kaliteli olacağına inançlarının tam olduğunu da söylemiş kendisi.

> Cuphead'e Güncellemeyle Gelen Gizli Boss'lar Nasıl Açılır?

Moldenhauer ayrıca oyuna eklenecek yeni oynanabilir karakter Ms. Chalice'ten de bahsetmiş. Karakterin ismi kafasının kadehe benzemesinden dolayı Chalice seçilmiş: "Ms. Chalice yalnızca farklı bir oyun tarzı ve kendine has yeteneklere - çift zıplama gibi - sahip olmakla kalmayacak, kendisini tüm adalarda oynayabilecek ve orijinal Cuphead deneyimini de tamamen yeni biçimde yaşayabileceksiniz"

Aşağıda DLC'nin yeni yayınlanan fragmanını izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
7 Temmuz 2019 14:53

Nintendo'da Animal Crossing New Horizons'ı 2020'ye ertelemişti çalışanlar zorlanmasın diye. Firmaların çalışanlarını düşünmesi çok güzel bir şey.

Parolamı Unuttum