CW, Wonder Girl Dizisine Hazırlanıyor

Cassandra değil, Donna hiç değil

Green Arrow ile başlayan CW kanalının DC dizileri öyle büyük bir hal aldı ki artık kendilerine ait bir evrenleri var. Arrowverse olarak tanımlanan bu evrene her geçen gün yeni diziler katılmaya devam ediyor. Son gelen haberlere göre The CW ve Berlanti Yapımcılık şirketi bir Wonder Girl dizisi için hazırlıklara başladı.

Wonder Woman'ın yardımcısı olarak da tanımlayabileceğimiz Yara Flor aslen bir Brezilyalı ve Amazon kökenlerine sahip. Aslında Wonder Girl gelince akla gelen ilk isim Donna Troy idi, ya da sonraki isim Cassandra Sandsmark olabilirdi. Ancak CW yeni bir karakter olan Yara Flor'u seçmiş.

Bir Brezilya Tanrısı ile Amazon savaşçısının kızı olarak dünyaya gelen Yara, elinden gelen tüm gücüyle dünyayı kurtarmaya çalışacak. Deadline'ın haberine göre Dailyn Rodriguez de dizide yapımcı olarak görev alacak. Çizgi romanlarda bile çok fazla tanıma fırsatını bulamadığımız Yara Flor'u kendi dizisiyle ekran karşısında görmek epey ilginç olacak. Henüz resmi bir yayın veya çekim tarihine sahip olmayan dizinin diğer Arrowverse dizilerine nasıl bağlanacağı ise ayrı bir merak konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum