Cyberpunk 2077, İlk Günden İtibaren GeForce Now Üzerinden Oynanabilecek

CDPR ve Nvidia işbirliği devam ediyor

Nvidia'nın streaming tabanlı oyun sistemi geçtiğimiz günlerde ülkemizde de kullanıma açıldı. Sistem sayesinde sahip olduğunuz oyunları, internet üzerinden oynama imkanına kavuşuyorsunuz. Tabii oyunun kalitesi internetinizin gücüne göre şekilleniyor, fakat bu sayede yeni donanım ihtiyacı ortadan kalkıyor.

İşte bugün, bu sisteme olan talebi bir hayli artıracak bir açıklama geldi. Nvidia, daha önce işbirliği yaptığı CDPR'ın son oyunu Cyberpunk 2077'nin ilk günden itibaren GeForce Now üzerinde oynanabilir olacağını duyurdu. Yapmanız gereken tek şey oyunu Steam üzerinden almak olacak.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada GeForce Now Founder üyelerinin Night City'yi RTX açık şekilde gezebileceklerine vurgu yapılmış. Nvidia, sistemin Mac laptoplar üzerinde çalışacağını bile açıklamış.

CD Projekt, geçtiğimiz sene Cyberpunk 2077'nin Google Stadia üzerinde çıkış yapacağını da duyurmuştu. GeForce Now ile benzer bir işleyişe sahip olan Stadia, 2020 yılı içerisinde Cyberpunk'a kavuşacaktı fakat oyunun Nisan ayından Eylül ayına ertelenmesi bu durumu biraz karıştırabilir.

GeForce Now'ın Founder üyesi olabilmek için aylık 5.49 Euro (36.05 TL) ödemek gerekiyor. Founder üyeleri hem RTX desteğine hem de daha uzun oynama sürelerine sahip olabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum