Cyberpunk 2077’nin Ekibi The Witcher 3’ünkinden Daha Büyük

Heyecan yok, heye… Hiyaa!

Cyberpunk 2077 duyurulduğu ilk günden beri oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalmış durumda. Üstelik sadece tek bir videodan başka hiçbir bilgiye sahip olmamamıza rağmen. Öte yandan… nasıl merakla beklemeyelim ki bu oyunu??? Hem son yıllardaki en oyuncu dostu firmalardan biri olan CDPR’dan geliyor hem de safkan bir cyberpunk macerası vadediyor.

The Witcher 3 macerası 30 Ağustos’ta yayınlanan GOTY sürümüyle resmen sona erdiğinden tüm gözler de doğal olarak Cyberpunk 2077’ye döndü. Stüdyonun şu aralar Gwent üzerinde çalıştığı da biliniyor tabii. Peki son durum ne? Çalışmalar nasıl gidiyor? Daha da önemlisi, oyunu ne zaman oynayabileceğiz? Sorular sorular…

Görünüşe göre CDPR’ın hissedarlarından biri de aynı şeyleri merak ediyor olacak ki firmanın forumlarının ilgili bölümünde (Lehçe olarak) şu soruyu sormuş, NeoGAF üyeleri de çevirmiş:

Soru: “Son sunumunuzda Gwent’in üzerinde 100 kadar kişinin çalıştığından bahsetmiştiniz. O hâlde geri kalanların (The Witcher 3’e teknik destek sağlayanlar hariç) Cyberpunk 2077 üzerinde çalıştığını varsayıyorum?”

José Teixeira: “Şu anda Cyberpunk 2077’nin üzerinde The Witcher 3’ü geliştirirken en yoğun olduğumuz aydan daha fazla insan çalışıyor.”

Teixeira bunun dışında Gwent’in Steam’e gelip gelmeyeceğinin belirsiz olduğunu, konsollara mod desteği planlamadıklarını belirtmiş. Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihi sorulduğundaysa, “Sürpriz yapmayı seviyoruz, o yüzden açıklamayacağız,” şeklinde yanı vermiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum