Cyberpunk 2077, Steam’in Çok Satanlar Listesinin Zirvesini Bırakmıyor

Kaç hafta boyunca böyle gidecek bakalım

Cyberpunk 2077 ile buluşmak için son 3 güne girdik artık. Xbox versiyonunu alanlar dün itibariyle, GOG’dan satın alanlar bugün öğlen saatlerinde indirmeye başladılar bile. Steam’den satın alanlar da 2-3 saat içerisinde indirme işlemini başlatabilecekler. PS versiyonunu alanlar ise, bunun için yarını beklemek durumundalar.

Geçtiğimiz haftalarda Cyberpunk 2077’nin Steam’den aldığı ön siparişlerin gayet iyi seyrettiğini, Steam’in en çok satan oyunu olduğunu aktarmıştık. Geçtiğimiz hafta da performansını aynı şekilde devam ettirmiş belli ki, Steamdb tarafından paylaşılan bilgiye göre 6 Aralık itibariyle haftanın en çok satan oyunları listesinde 1 numara yine Cyberpunk 2077. Onu Counter-Strike: Global Offensive – Operation Broken Fang ve Valve Index VR Kit takip ediyorlar. Listenin tamamı şu şekilde:

  1. Cyberpunk 2077
  2. Counter-Strike: Global Offensive - Operation Broken Fang
  3. Valve Index VR Kit
  4. Phasmophobia
  5. Among Us
  6. Football Manager 2021
  7. PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
  8. Hades
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Total War: WARHAMMER II - The Twisted & The Twilight

Oyun çıkmadan bu kadar satıyorsa, çıkış sonrasında ne yapacak, merak etmiyor değilim, acaba ön sipariş vermeyen kaldı mı :) Cyberpunk 2077’ye dair aklımızdaki pek çok sorunun cevabını almak için 10 Aralık gecesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum