Cyberpunk 2077, The Witcher 3'ten Çok Daha Derin Bir Rol Yapma Deneyimi Sunacak

İddialı sözler

The Witcher 3'ün rol yapma oyunları arasında ayrı bir yeri var, CDPR'ın bugüne kadar ortaya koyduğu en iyi işlerden biri. Haliyle stüdyonun bundan sonraki oyunları için de karşılaştırmalardan kullanılacak bir isim The Witcher 3 ve CDPR'ın bölüm tasarımcısı Miles Tost'un da yaptığı bu.

Cyberpunk 2077'nin tamamen birinci şahıs perspektifinden oynanacağını biliyoruz. Geçen akşamki Night City Wire yayınında da oyunda kullanabileceğimiz silahlar gösterilince akıllara tabii ki oyunun aksiyon yönünün yoğun olacağı düşüncesi geliyor, hatta bazıları için FPS ve silahlar birleşince ortaya 'nişancı oyunu' kavramı çıkıyor.

Tost da oyunun silahlarıyla ilgili konuşurken "oyunda onlarca silah var... ama sanırım insanlar bunun öncelikle bir RYO olduğunu unutuyorlar" demiş.

"Yani özelleştirme ve ekipman seçimler yapmak, hangi yeteneklere sahip olacağınızı, karakterinizin nasıl görüneceğini seçmek, diyaloglarda nasıl davranacağınıza karar vermek... deneyimin merkezinde asıl olarak bunlar var" diyen Tost sözlerine şöyle devam etmiş:

"Bir çok kişi oyuna bakacak ve 'hem birinci şahıs, hem bir sürü silah var, bu bir nişancı oyunu' diyecek. İşte bu oldukça yüzeysel bir değerlendirme olur. Bence Cyberpunk, The Witcher 3'ten çok, çok daha derin bir rol yapma deneyimi sunacak"

Röportajın ilgili kısmını videoda 17:50'den itibaren dinleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Kaan
16 Ağustos 2020 14:56

Çıkarılan içerikler belki DLC olarak tekrar oyuna dönebilir.

allalla
14 Ağustos 2020 09:56

Önce bir çıksın da!

sSnake
13 Ağustos 2020 17:47

O kadar cut-content'ten sonra bir zahmet onu da yapıversinler.

darkrockv7
sSnake
13 Ağustos 2020 18:16

Cut-content her oyunda olur ama CD Project Red nereleri kestiğini açıkca söyledi. Bir de gameplayde gözüken bir yeri kaldırınca söylemeleri gerekti doğal olarak.

Ayrıca Cyperpunk'ın yaratıcısı ile çalıştıklarından RPG kısmı iyi olacağına eminim ben.

darkrockv7
darkrockv7
13 Ağustos 2020 21:19

Zannetmiyorum.

creepylord
darkrockv7
13 Ağustos 2020 20:33

Bir erteleme daha? Düşünür müyüz? :D

sSnake
darkrockv7
13 Ağustos 2020 19:38

Her oyunda olur değil olabilir ama söz konusu CDPR olunca oyuncuların gözünde kredileri bol, onun için fazla göze gelmiyor. Ama bence şanslarını fazla da zorlamasınlar hele üzerine o kadar ertelemeden sonra bir de RPG kısmında çuvallasalar hiç iyi olmaz.


Parolamı Unuttum