Cyberpunk 2077’den 2 Şarkı Daha Paylaşıldı

Yine gaza getiriyorlar

Nice ertelemenin, nice gecikmenin ardından artık Cyberpunk 2077 ile buluşmanın eşiğindeyiz, bir aydan az bir süre kaldı. Son erteleme canımızı bir miktar sıksa da nasıl bir şeyin bizi beklediğini merak etmekten de kendimizi alıkoyamıyoruz.

Oyundaki karakter arka plan hikayelerinden kullanacağımız silahlara, süreceğimiz araçlardan gideceğimiz mekanlara pek çok detay paylaşıldı bugüne kadar. Tabii bunların arasında bir de oyunun müzikleri yer alıyor. Cyberpunk 2077 müzikleriyle de kendinden bahsettirmeye namzet bir oyun olacak gibi. Hafta sonunda paylaşılan 2 şarkı da bunu bir anlamda teyit ediyor:

İlk video, Run The Jewels tarafından oyun için seslendirdikleri No Save Point adlı şarkıya çekilen video klip; Cyberpunk dünyasını yansıtan güzel bir çalışmaya imza atmışlar. İkincisinde ise, Refused tarafından seslendirilen Black Dog adlı şarkı paylaşılıyor. Her iki parça da gayet uygun seçimler olmuş bence, bilmem sizler ne düşünürsünüz sevgili Oyungezerler

Yine gazımızı aldığımıza göre, 10 Aralık için takvimlerimizi bir kez daha ayarlayalım ve yeni bir erteleme haberi almamak için dua edelim :)

 

YORUMLAR
yiggy
17 Kasım 2020 10:33

witcher 3'ün baş bestecisi marcin przybyłowicz de artist listesindeydi ve müziklere yapacağı dokunuşları acayip merak ediyorum çok orjinal şeyler çıkabilir çok beklemediğimiz yerlerde

sSnake
16 Kasım 2020 15:06

En azından şimdiye kadar denk geldiğim sözlü müzikler arasında oyuna yakışacak ilk müziği Black Dog ile duymuş oldum. Enstrümental müziklerin ise çok iyi olmasını şart.

allalla
16 Kasım 2020 13:16

Yine ertelenmese bari.

Parolamı Unuttum