Cyberpunk 2077’nin Çıkış Fragmanı, İçinde Gizli Bir Mesajla Geldi

Yapımcıdan oyunculara bir mektup var

Cyberpunk 2077 ile buluşmak için artık son saatleri sayıyoruz. Ülkemizdeki konsol oyuncuları gece yarısından sonra, PC oyuncuları da gece 03:00 itibariyle oynamaya başlayabilecekler. Bu sabırsız bekleyiş sürerken, oyunun çıkış fragmanı da yayınlandı:

Sizin düşünceleriniz nedir bilemiyorum, ama ben fragmanı beğendim. Umarım oyun için de benzer cümleleri bol bol kurabiliriz. (Bu arada fragmanda Mr. Nobody göndermesi mi var, ne dersiniz?)

Fragmanın kendisi kadar ilgi çekebilecek bir detay da sonlarında (2:09) yer alan gizli mesaj.

Yapımcı ekip; Cyberpunk 2077 için bekleyişin artık sonuna gelindiğini belirtip oyun severlere sabırları için şükranlarını sunarken, oyuna karşı yoğun bir ilgi bulunduğunun farkında olduklarını, çok kısa bir süre içerisinde, oyunun beklentileri karşılayıp karşılayamadığını göreceğimizi söylüyor.

The Witcher serisi dışında ilk oyunları olduğunun altını çizip, yapımcı ekip olarak oyuncuların oyun hakkında ne düşünecekleri konusunda meraklı ve gerilimli bir bekleyiş içerisinde olduklarını da ekliyorlar.

Ama mesaj içerisindeki dikkat çekebilecek esas kısım ek paketlere temas edilen kısım. Hearts of Stone ve Blood & Wine ek paketlerinden önemli tecrübeler edindiklerini, oyunculara yine unutulmaz ek içerikler sunmayı planladıklarını ifade ediyorlar.

Mesajın sonunda da bir ricaları var. Oyuncuların, Cyberpunk 2077’i bitirdikten sonra kendilerine bir geri dönüş yapmasını ve oyunun forum ve sosyal medya hesaplarında, nasıl bir V karakterine hayat verdiklerini, Night City’yi nasıl bulduklarını, hangi tercihleri yaptıklarını, kısaca kendi hikayelerini paylaşmalarını istiyorlar.

Oyun üzerinde çıkış yapmadan önce dahi bu kadar konuşulup tartışıldığını görünce, bana o paylaşımlar konusunda da hiç eksiklik hissetmeyecekmişiz gibi geliyor.

Saatlerimizi ayarladık, geri sayımın bitmesini bekliyoruz. Bizim maceramız nasıl olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum