Cyberpunk 2077’nin Müziklerinde Kimlerin İmzası Varmış Bakalım

Refused, Grimes, Run the Jewels …

Cyberpunk 2077 ile buluşmamıza artık aylarla ölçülen bir süre kalmış durumda. Geliştirici ekip CD Projekt Red de zaman zaman yeni duyurular, yeni paylaşımlarla oyun severlerin heyecanını körüklemeye devam ediyor. Yaptıkları son paylaşım oyunun müzikleri ile ilgili.

Tanıtım videosunda Run the Jewels, Refused, Grimes, Gazelle Twin ve ASAP Rocky gibi isimlerin yer aldığı görülüyor. Bunlar dışında da oyun müziklerine katkı sunan Ilan Rubin, Richard Devine, Nina Kraviz, Deadly Hunta, Rat Boy, Tina Guo gibi isimler var.

Cyberpunk temasına gayet uygun düşecek müzikler yapıldığını söylemek mümkün. Oyunun müziklerine katkıda bulunan isimler de bu yapımın bir parçası olmaktan memnuniyetlerini ifade ediyorlar videoda. Videoda gördüğümüz bir detay da Keanu Reeves tarafından canlandırılan Johnny Silverhand’in de üyesi olduğu Samurai grubunun müziklerinin Refused tarafından kaydedildiği şeklinde.

Cyberpunk 2077 önümüzdeki yılın en çok beklenen yapımlarından birisi olsa gerek, kendisiyle 16 Nisan 2020’de buluşacağız. Büyük bir merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
sSnake
17 Aralık 2019 11:02

Ben açıkçası şimdiye kadar CP2077 ile ilgili duyduğum hiçbir müziği beğenmedim maalesef. Çok aşırı gürültülü ve alışılagelmiş fütüristik cyberpunk tınısından çok uzaklar. Böyle full apaçi müziği doldurmasalar iyi olur. Aksiyon sahnelerinde eyvallah bir yere kadar ama keşif sırasında da saatlerce bu dozda gürültülü müzik beyne tecavüz eder resmen. Hani enstrümental müzikler olsa gene iyi ama sözlü olunca hiç çekemeyip müziği kısar kendi listemi çalarım arkadan.

Parolamı Unuttum