Cyberpunk 2077 DLC'leri de The Witcher 3 Tarzında Olacak

‘Ana hikayeden kırpmadan anlatılabilecek hikayeler var’ diyorlar…

The Witcher serisi oyun dünyasının en önemli üçlemelerinden birisi olmayı başarmış, özellikle serinin son oyunu hafızalara kazınmayı başarmıştı. Hatta son oyun, iki büyük ek paket Hearts of Stone ve Blood and Wine ile kendi içinde bir üçleme haline gelmişti. Anlaşıldığı kadarıyla CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için de benzer planlar yapmakta.

Koordinatör Alvin Liu, verdiği bir röportajda ana oyunun tamamlanmış, bütün, eksiksiz bir hikaye sunacağını, ama bunun oyunun sonlanacağı anlamına gelmediğini söylemiş. “Gelecekte çıkartabileceğimiz ek paketler üzerine konuşuyoruz. Herşeyin tam olduğundan emin olmak istiyoruz. Ama bir yandan da açık dünyalar yaratmak niyetindeyiz. The Witcher 3 oynarken her şeyi tamamlamış, bitirmiştim. Halen, herkesin ne hedeflediğini, ne istediğini bilmek isterim. Cyberpunk 2077 için de bu tarz fırsatların söz konusu olacağını düşünüyorum” diyor.


Liu, CDPR ekibinin ana oyunda herhangi birşeyi eksik bırakmak niyetinde olmadığını, ek paketler olsun veya olmasın “tatmin edici bir hikaye örgüsü” sunulacağını belirtiyor.

“Karakterlerle karşılaşacak ve onların gelişimine şahitlik edeceksiniz. Çatışmalara girdiklerini ve sorunlarını çözdüklerini göreceksiniz. Tatmin edici bir son olacak” diyor ve ekliyor: “İçeriği sonrası için saklamıyoruz, hikayeyi sonraya bırakmıyoruz, içeriği parasallaştırmak, oyunu parçalar halinde satmak için uğraşmıyoruz veya buna benzer başka çabalar içerisine girmiyoruz”

Açıkçası The Witcher 3 örneğindeki tecrübe, CDPR yönetiminin konuya yaklaşımı hakkında güven veriyor. Aynı şekilde devam etmek niyetinde olmaları da bizler için sevindirici bir haber. Umuyorum oyun beklendiği gibi tatmin edici bir deneyim sunar. Bunu değerlendirmek için 16 Nisan 2020’yi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
mokanalpa
25 Haziran 2019 00:48

ah Cyberpun birde karaktermizi görebilseydik umarım bu da olur.

AvastYeScurvyDog
20 Haziran 2019 17:05

Buyuk ihtimal ile GOTY versiyonu cikinca onuda alirim, Witcher serisine verdigim paralarin her kurusunun hakkini verdiler.

Parolamı Unuttum