Dan Harmon, Fox İçin Yeni Bir Animasyon Hazırlığında

Portal tabancasından Antik Yunan çıktı

Dan Harmon'un kendine has mizahı ve hayata bakış açısı yaptığı dizilerden çok net bir şekilde anlaşılabiliyor. Sadece Rick and Morty değil Community dizisi de epey özel bir seriydi. Başarılı senarist Rick and Morty yolculuğuna devam etse de yeni işlerle de karşımıza çıkacak. Bunlardan bir yenisi Fox için yapacağı bir Antik Yunan animasyonu olacak. Fox tarafından da onaylanan yeni dizi yayın hayatına 2022 yılında başlayacak.

Henüz resmi bir adı olmayan dizinin temelinde "Dünyanın ilk şehirlerinden birisinde birbirlerini öldürmeden hayatta kalmaya çalışan tanrılardan, insanlardan ve yaratıklardan oluşan kusurlu bir aile" yer alacak. Fox'un başındaki Michael Thorn yaptığı açıklamada hem dizinin geleceğini hem de konusunu biraz aydınlatmış.

"Antik Yunan kültürünün bugünkü politik ve pop kültüre sivri dokunuşlar yapma işini Dan Harmon'a bırakın. Bu proje gerçekten sıradışı bir aile komedisi olacak ve şehrin en yaratıcı hikaye anlatıcılarından birisinin elinden çıkacak. Dan ile partner olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu bizim için oldukça önemli bir adım çünkü artık senaryosu tamamen bize ait bir ürünümüz var." diyen Thorn da Dan Harmon'un sivri zekasına epey güveniyor.

2022 yılında yayınlanmaya başlayacak olan bu isimsiz dizi için beklentiler epey yüksek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum