Dangerous Driving 2, Bu Yıl İçerisinde Çıkacak

Açık dünya olacakmış…

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında çıkan Dangerous Driving’in Burnout’u andıran bir havası vardı. İncelemelerde belki pek iyi puanlar alamadı ama belli ki yapımcı ekip için bu durum çok da önemli bir sorun değil. Zira devam oyununun geleceği açıklandı, Dangerous Driving 2 bu yıl içerisinde çıkacağını öğrenmiş bulunuyoruz.

Paylaşılan bilgilere göre bu sefer de bizleri Burnout Paradise benzeri bir oyun bekliyor gibi. İlk oyun büyük oranda çizgisel bir yapıdayken bu yeni oyunda açık dünya formatına geçiş yapılacak. Aynı ekranda iki kişi yarışma imkanı da sunulacak, multiplayer mücadeleler de bulunacak. Açık dünya yarış oyunlarında alıştığımız üzere serbestçe dolaşıp farklı yarış etkinliklerine katılabilecek veya etrafı keşfetmek için boş boş gezinebileceğiz.

Oyun için tahmini çıkış takvimi olarak ‘Holiday 2020’ ifadesi paylaşılmış, yani yıl sonunda, tatil döneminde çıkacağı söyleniyor. PAX East’te bir demosu da yer alacakmış. Dolayısıyla yakında bir tanıtım videosu görebilir, oyuna ilişkin daha çok bilgi edinebiliriz. Elimizde henüz ikinci oyunun videosu yok ama oyunu hatırlamak isteyenler için ilk oyunun fragmanını aşağıya bırakalım:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum