Daniel Craig'in Hayalindeki Rol James Bond Değilmiş

Süper kahramanlık mı ajanlık mı?

Çizgi roman uyarlaması süper kahraman filmleri bu kadar popüler olmadan önce de sinema tarihinin çeşitli kahramanları vardı. Bunların en önemlilerinden birisi de şüphesiz Ajan 007 yani James Bond. Efsanevi ajanı son canlandıran aktör Daniel Craig, yeni film No Time to Die ile birlikte role veda edecek. Ancak başarılı aktörün çocukken hayalini kurduğu rol James Bond değil, süper kahraman rolüymüş. Tabii aktör umduğunu değil, bulduğunu oynar diyelim ama sanki James Bond da kötü bir karakter tercihi değil gibi gözüküyor.

"İnsanlar bana her zaman 'Çocukluğunda James Bond'u oynadığını hayal ediyordun değil mi?' diye soruyor. Bu sorunun cevabı hayır. Ben hiçbir zaman böyle bir hayal kurmadım. Benim hayalim başka şeylerdi örneğin Superman, Spider-Man ya da Görünmez Adam. Hatta eski usul güzel bir kovboy da olabilirdi. Fakat şimdi Bond'a baktığım zaman oldukça ikonik duruyor. Ben filmler tarihindeki en iyi rollerden birini canlandıracak kadar şanslıydım. Bond'u canlandırmanın hiçbir kötü yanı yok." diyen Daniel Craig, halinden memnun gözüküyor.

İlk olarak Nisan ayında vizyona girmesi planlanan Daniel Craig'in son Bond filmi No Time to Die, Corona salgını nedeniyle 25 Kasım'a ertelenmişti. Craig'in ardından James Bond'u canlandıracak oyuncu da büyük merak konusu. Hatta yakın zamanda Hollywood'un en büyük tartışma konularından birisi yeni Bond'un bir kadın olup, olamayacağı yönündeydi. Bakalım 26. Bond filmiyle birlikte beyaz perdenin yeni 007'si kim olacak? 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum