Advertisement

Daredevil: Born Again'in Çekimleri Sanılandan Daha Erken Başlayabilir

Kör talih bu kez yüzümüze gülecek mi?

Disney+ enavi çeşit Marvel dizisi üretmeden önce tutunacak tek dalımız Netflix'in Marvel dizileriydi. Daredevil ile başlayan yolculukta Defenders'a kadar uzanan geniş bir yelpazeye tanıklık ettik. Ancak ilk göz ağrımız Matt Murdock'un yeri ve kalitesi her zaman ayrıydı. Nihayet geçtiğimiz günlerde Disney, yeniden Charlie Cox ile birlikte Daredevil'ın geri döneceğini açıkladı. Daredevil: Born Again isimli diziyle geri dönüş yapacak olan Korkusuz için geri sayım da tüm hızıyla devam ediyor.

Son yaşanan gelişmeler geriye doğru sayma hızımızı yükseltecek cinsten. DiscussingFilm'den Jacob Fisher'ın haberine göre Daredevil: Born Again'in çekim süreci hızlandırılmış. Ayrıca Jacob'un kaynaklarına göre dizinin çekimleri orijinal dizinin çoğunlukla çekimlerini gerçekleştirdiği Atlanta yerine New York'da yapılacakmış. Dizinin çekim aşamasının önümüzdeki Şubat ayında başlayacağı ve tüm 2023 yılına yayılacağı da gelen haberler arasında. Zaten Spider-Man: No Way Home'da yer alan minik cameosu ile evrene resmen giren Daredevil önce She-Hulk sonra da kendi dizisiyle birlikte MCU'daki yerini sağlamlaştıracak.

Tüm bu gelişmelerin ışığında 2024 yılının bahar döneminde yayın hayatına başlaması beklenen Daredevil: Born Again de ayrıca Vincent D'Onofrio'nun Wilson Fisk'ini yani Kingpin'i de göreceğiz. Kingpin de daha önce Hawkeye ile birlikte evrene girmişti. Umarım tüm bu gelişmeler MCU'nun pek sevdiği paralel evren konularıyla işin kozmik tarafına çekilmez de şöyle doyasıya sokak seviyesi kahramanların en kalitelilerinden Daredevil'ı izleme şansına yeniden erişebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum