Dark Souls: The Board Game Sadece 3 Dakikada Gerçek Oldu

Rekor diye ben buna derim

Steamforged Games, lisanslı bir Dark Souls masaüstü kutu oyunu için dün akşam Kickstarter üzerinden bir bağış kampanyası başlattı. Hedeflenen rakam 50.000 £ (200.000 TL) idi. Ve… istediği rakamı sadece 3 dakikada topladı! Kampanya başladığı gibi başarıya ulaştı. Bu Kickstarter tarihinde bir rekor olsa gerek.

Üstelik sadece bununla da sınırlı değil. An itibariyle toplanan rakam 500.000 £, yani normalde istenilenin 10 katı ve giderek artmaya devam ediyor. Bağışların 26 gün boyunca süreceği düşünülürse bu rakamın çok çok daha artması işten bile değil.

Dört kişinin eşli ya da karşılıklı oynayabildiği masaüstü kutu oyun, Dark Souls evrenine sonuna kadar sadık kalmasıyla dikkat çekiyor. Öldüğünüzde tüm eşyalarınızı kaybedip en yakın kamp ateşinde canlanıyorsunuz, savaşlar ve düşmanlar feci derecede ölümcül, boss savaşlarının yanı sıra birkaç tane de mini-boss bulunuyor ve gerek figürler gerekse de oyun desteleri inanılmaz güzel görünüyor.

Dark Souls: The Board Game ülkemize de gönderiliyor, ancak oyunun fiyatı ise bizim için oldukça tuzlu: 80 £ bağış + 50 gönderim tutarı. Yine de figürlere, ekstra görsellere ve diğer detaylara bakmak isterseniz sizi şöyle alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum