Dark Souls'un PvP'si ''Güvenlik Gerekçesi İle'' Kapatıldı

Dark Souls 2, 3 ve Remastered versiyonlar etkilencek

PC üzerinde bulunan üç Dark Souls oyununun PvP sistemleri "geçici süre ile" kapatıldı. Bandai Namco ve From Software'den gelen açıklamaya göre bu ani kararın arkasında güvenlik sorunları yatıyor. Bazı hacker'ların oyun üzerinden kullanıcıların bilgisayarına erişilebildiği keşfedilmiş.

Elden Ring için son düzlüğe giriş yapan From Software, bir süre Dark Souls'un bu güvenlik sorunu ile uğraşacak gibi. Yapılan açıklamaya göre bazı oyuncular yeni bir kod kullanarak diğer oyuncuların PC'sine erişebiliyor. PC'deki DS oyunlarının tamamı aynı sistemi kullandığı için oyunların PvP bölümünün fişi çekilmiş.

Bandai Namco şu anda bu sorun üzerinde çalışmaya başladığını ifade ediyor. Reddit'te yayınlanan bir açıklamada topluluk yöneticisi şimdiden gerekli önlemlerin alındığını ve ekibin sorunu çözmek için çalıştığını belirtti.

YORUMLAR
Atlas Estrella
25 Ocak 2022 06:19

Sadece PC mi etkilenecek? PS4'de PvP oynamaya devam edebilecek miyiz? Bandai ve From Software için bu ta 5 yıl önceki bir oyuna geri dönmek anlamına geliyor. Hidetaka nostaljiye boğulmaz inşallah.

Parolamı Unuttum