Darksiders Warmastered, İlk Oyunun Sahiplerine Bedava!

Güzel bir sürpriz

İlk Darksiders’ın grafiklerini geliştiren ve yeni nesil konsollara uyumlu hâle getiren Darksiders Warmastered Edition duyurulduğu günden beri kafalarda aynı soru işareti vardı: Orijinal oyunun sahipleri bu güncellemeye ücretsiz sahip olabilecek mi?

Ancak oyunla ilgili yeni detaylar geldikçe bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmaması aksini düşünmemize neden olmuştu. Darksiders 2’nin güncellenmiş hâli Deathinitive Edition’da da böyle bir uygulamaya gidilmediği gerçeği de vardı tabii işin ucunda.

Ama ne mutlu ki yanılmışız! Çünkü Darksiders Warmastered dün sürpriz bir şekilde oyuna Steam ve GOG üzerinden sahip olanlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Hemen şimdi kütüphanenize girip kendi gözlerinizle kontrol edebilirsiniz hatta.

Eğer oyuna sahip değilseniz hiç üzülmeyin, çünkü bir kıyağı daha var THQ Nordic’in: Darksiders Warmastered Edition, 2 Aralık’a kadar %80 indirimle sadece 6,20 TL. Üstelik sadece Warmastered Edition’ı değil, ilk Darksiders’ın orijinal sürümünü de içeriyor.

Oyunun güncellenmiş hâli çift kaplama çözünürlüğü, 4K desteği, yeniden render edilmiş ara sahneler, ayarlanabilir FOV ve anti-aliasing gibi pek çok grafiksel geliştirme içeriyor. Oyun için iki de yeni video yayınlandı, onları da hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Çıkış videosu:

Intro:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum