Dauntless Bir Kez Daha Erken Erişimden Çıkıyor

Artık bu son olur herhalde

Aslında Dauntless geçtiğimiz Mayıs ayında erken erişimden çıkmıştı, daha doğrusu böyle bir açıklama yapılmıştı ama oyun gerçek 1.0 versiyonuna kavuşmadı. "E o zaman neden erken erişimden çıkıyoruz demişler" diye soruyorsanız haklısınız, sanki daha fazla erken erişimde durmamalıyız diye düşündüler herhalde. Üzerinden 4 ay geçtikten sonraysa şimdi 'gerçekten' erken erişimden çıkmaya hazırlanıyor Dauntless.

Oyunun 1.0 versiyonu bu ay içerisinde yayınlanacak ve bu resmi çıkışa Aether Unbound ismindeki genişleme de eşlik edecek. Aether Unbound oyuna yeni bir silah, Hunt Pass ve ödül sistemi eklerken, karşımıza da yeni yaratıklar çıkaracak.

Phoenix Labs, 1.0 sonrası Dauntless'ın geleceği için bir de yol haritası yayınladı. Bu interaktif yol haritası gayet güzel olmuş, oyunla ilginiz yoksa bile bir göz atmanızı öneririm.

Dauntless 1.0, 26 Eylül'de yayınlanacak ve oyun erken erişimden çıkarak resmi çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Oyun PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için mevcut ve çapraz platform özelliğine sahip.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum