David Braben, Elite Dangerous Odyssey'deki Sorunlar İçin Özür Diledi

Kötü gidişat tersine dönebilecek mi bakalım?

Elite Dangerous'un uzun zamandır yolu gözlenen yeni içeriği Odyssey 19 Mayıs'ta yayınlandı ama onlarca sorunu da beraberinde getirdi. Çakılmalar, kötü performans, bug dolu görevler, başarısız optimizasyon derken oyunun Steam sayfası olumsuz incelemelerle dolup taştı. Öyle ki şu anda oyunun Steam sayfasındaki 3200'den fazla incelemenin sadece %31'i olumlu ve genel değerlendirme de Çoğunlukla Olumsuz şeklinde.

Bu gelişmeler üzerine Frontier Developments'ın patronu David Braben, Elite Dangerous Odyssey'in sorunlarıyla ilgili herkese açık bir özür mesajı yayınladı.

"Öncelikle, bu sorunlardan mağdur olan herkesten tüm kalbimle özür diliyorum. Bu sorunları çok ciddiye aldığımızı ve bunları çözmenin en büyük önceliğimiz olduğunu kesinlikle belirtmek isterim." diyen Braben, ikinci hotfixin de kısa sürede yayınlanacağını belirtmiş.

"Daha fazla hatayı çözecek ve oyunu iyi hale getirecek güncellemeler yayınlamaya devam edeceğiz" diye konuşan Braben, "herkese sabırları ve destekleri için teşekkkür ederim" demeyi de ihmal etmemiş.

Üzerinde bu kadar uzun süredir çalışılan ve hype yaratan oyunların çıkış günlerinde patlaması artık alışılmış bir duruma dönüştü. Yeterince test yapsalar bunların hiçbiri yaşanmayabilirdi ama umarım Frontier bundan önemli bir ders çıkarır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum