David Gaider'in Müzikal RYO'su İsim Değiştirerek Stray Gods Oldu

Chorus ismi vizyonu tam yansıtamamış

Dragon Age'in baş yazarlarından David Gaider 2019 yılında yeni stüdyosu Summerfall Studios'u kurmuş ve ilk projesi olan mitolojik müzikal macera oyunu Chorus'u duyurmuştu. Aradan geçen üç senede çok şey değişti, buna oyunun ismi de dahil.

Gaider'in oyununun yeni ismi Stray Gods: The Roleplaying Musical.

Gerek Gaider, gerek Summerfall kurucusu ortağı Liam Esler geçmişte Baldur's Gate, Icewind Dale, Pillars of Eternity gibi önemli RYO'larda görev yapmış isimler. Haliyle bu yeni oyunun da ismine RPG gelmiş olması şaşırtıcı değil.

"İsmi değiştirmek istememizin çeşitli sebepleri vardı. Ama başlıca motivasyonumuz proje büyüdükçe ve baştaki düşüncelerimizin ötesine geçince, oyunun tonuna ve temasına daha iyi uyan taze bir isme ihtiyaç duyduğumuzu fark ettik. Yaptığımız şeyin daha az macera oyunu ve daha fazla rol yapma oyunu olduğunun farkına vardık - ana akımda kullanıldığı şeklinde bir RYO değil, ama gerek diyalog gerek şarkı olarak rol yapma seçimlerine dayanan bir oyun bu. Stray Gods: The Roleplaying Musical isminin yaptığımız oyunu daha iyi yansıttığına karar verdik".

Stray Gods'ın kadrosunda besteci Austin Wintory, ünlü seslendirme sanatçıları Troy Baker ve Laura Bailey gibi isimler yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum