DC'nin Eski Lex Luthor'u, Guardians of the Galaxy Vol. 2'ye Katıldı

James Gunn'ın da dostu neticede, kızamıyoruz.

 Bir dönemin popüler süper kahraman dizisi Smallville'de Superman'in baş düşmanlarından Lex Luthor'u canlandıran Michael Rossenbaum, Marvel Sinematik Evreni'ne transfer oldu.

Guardians of the Galaxy Vol. 2'de önemli bir role sahip olan Rossenbaum, aynı zamanda filmin yönetmeni James Gunn'ın yakın bir dostu. Üstelik DC ile Warner Bros.'un da belli ki kendisiyle ilgili yeni planları bulunmuyor. DC'nin en ikonik karakterlerinden birine senelerce hayat verdikten sonra kendisini Marvel Sinematik Evreni'nde görmek benim için biraz tuhaf olacak açıkçası, ama başarılı bir oyuncu ve Guardians of the Galaxy Vol. 2'ye de umarım renk katar ve MCU'da düzenli bir role sahip olur.

Rossenbaum, aynı zamanda pek çok DC oyununda farklı farklı karakterleri seslendirdi. Bunlara ek olarak Justice League çizgi filminde The Flash'ı (Wally West) seslendiren kişiydi. Yani DC'de şu ana kadar dizi, animasyon ve oyun evrenlerinde yer alan böyle önemli bir ismin Marvel tarafına geçmesi biraz üzücü. 

Bu haberi ise filmin yönetmeni James Gunn, birinci ağızdan duyurdu. The Adam Carolla Show'a konuk olan Gunn, "Marvel Sinematik Evreni'nde Guardians of the Galaxy Vol. 2 ile birlikte ilk defa göreceğimiz çok önemli karakterler var. Bu karakterlerden bir tanesini Sylvester Stallone oynuyor. Arkadaşım Michael Rossenbaum da filmde oldukça iyi bir role sahip ve Sylvester Stallone'nin rolüyle bir tandem oluşturuyor." ifadelerini kullandı. 

Daha önce Stallone'nin Yargıç kostümüne benzer bir kıyafetle sette bulunduğu rapor edilmişti. Bunun ardından da herkes Stallone'nin Nova Corps'tan bir karakteri oynadığı yönünde teoriler üretti. Bazılarına göre ise Stallone, High Evolutionary'yi oynayacak. 

The Guardians of the Galaxy Vol. 2, Türkiye'de 28 Nisan'da vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum