Dead Cells’e 2021’de Fatal Falls İsimli Bir Ek Paket Geliyor

Halen Dead Cells’e doyamayanlar için gelsin

Dead Cells, erken erişim döneminde de ilgi çeken bir oyun olmuştu ama esas çıkışından sonra dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Son yıllarda genel olarak bağımsız oyunların yükselişinde, özelde de roguelike/roguelite oyunların popülerlik kazanmasında Dead Cells’in de önemli bir yeri var.

Çıkışının üzerinden neredeyse 3 yıl geçti, ama halen oyun severlerin gözü üzerinde, görülen o ki önümüzdeki yıl da böyle devam edecek. Yapılan duyuruya göre, Dead Cells’in ücretli ek içeriklerinden ikincisi 2021 yılında oyun severlerle buluşacak. Fatal Falls isimli bu ek paketle birlikte oyuna iki yeni bölge eklenecek, oyuna dahil olacaklar sadece 2 bölgeyle de sınırlı değil, yapımcı ekip “ciddi sayıda yeni içerik”ten bahsediyorlar.

Oyuna eklenecek iki yeni biyomun adları The Fractured Shrines ve The Undying Shores. Yeni bir boss savaşı da bizleri bekliyor olacak. Yeni silahlar da bulunacağı ve ek içeriklerin yakında ilan edileceği belirtiliyor.

Fatal Falls ek paketinin ne zaman çıkacağı henüz ilan edilmedi, bunu öğrenmek için önümüzdeki dönemde yapılacak duyuruyu beklememiz gerekecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum