Dead Cells'in İlk Paralı DLC'si Bad Seed'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Motion Twin harıl harıl çalışıyor

2017'de Erken Erişim serüvenine başlayan Dead Cells o günden bu yana irili ufaklı tam 16 ücretsiz güncelleme sundu oyunculara. Oyuna yeni modlar geldi, yeni bölgeler geldi, yeni düşmanlar geldi, pek çok dengeleme yapıldı; Motion Twin oyuna verdiği desteği sürekli olarak hissettirdi. Şimdiyse karşımıza ilk paralı DLC'yle çıkıyor stüdyo.

11 Şubat günü yayınlanacak olan Bad Seed ile oyuna tamamen kendine has yaratıklara sahip iki yeni biyom eklenecek, ayrıca yeni silahlar da kullanabileceğiz

The Swamp ve The Arboretum bölgeleri, Courtyard - Toxic Sewers ve The Ramparts - Ossuary - Ancient Sewers rotalarına alternatif sunacak, burada karşılaşacağımız boss da The Concierge seviyesinde olacak.

Bad Seed'in fiyatı 5$ olarak belirlenmiş ama ana oyuna sahipseniz bir de %10 indirim alacaksınız. Dead Cells normalde 25$ ama bize 40 liradan satılıyor, o halde aynı fiyatlandırma uygulanırsa ek paketin fiyatının da 8 lira olacağını şimdiden tahmin etmek mümkün. Hatta indirimle 7.2 liradan çıkacaktır ki böyle bir oyun için 40 lira da, 7 lira da hiçbir şey.

Parolamı Unuttum